Käsikiri Tava Töövihik Lastele Korduvkasutatavad Käsikiri Tava Copybooks 4 Korduvkasutatavad Kirjutamise Tava Raamat Pliiatsid Eest

€33.18 €11.95

Sku: w130257

Maagiline Tint Copybooks Lapsed julgustab õppimist numbrid 1-100 oma 3D groove malli disain.Õige teie laps on pliiats ja vaadata, sest nad kirjutavad korralikult üle, paks paber.See lõbus ja interaktiivne tegevus tegeleb noortele õppijatele oma maagiline tint, et tundub nagu nad kirjutavad.Muuta õppimine lõbus kogemus Maagiline Tint Copybooks Lastele.

Nimi: Korduvkasutusega Käsikiri Töövihikud

Materjal: paber

Suurus: 21x29cm/8.26x11.4inch

Kaal: 450g

Nimekiri:

Korduvkasutatavad Käsikiri Töövihikud x4

Pen case x1

Täitke x5

Pliiatsi omanik x1

Vaata rohkem toote detailid

1.Maagiline Tint: Võimaldada oma lapsele, et suurendada nende kirjutamise meie Maagiline Tint Copybooks Lastele.Tint automaatselt kaovad pärast 30 minutit, muutes copybook korduvkasutatavad ja nende tavade mitu korda.

2.Value Pack: Suurendada oma lapse matemaatika-ja kirjutamisoskust Maagiline Tint Copybooks Lastele!Meie 4 raamatuid Liitmine, Lahutamine, Numbreid 1-100 ja inglise tähestikku funktsioon lõbusad illustratsioonid.

3.Muuta oma isegi kirjatehnika pärast: Tõsta oma kirjutamise oskused koos Maagiline Tint Copybooks Lapsed ja kaasas silikoonist käsikiri abi, et parandab oma haardest.

4.Lihtne Kirjutamise Tava: Meie Maagiline Tint Copybooks Lapsed funktsioon 3D groove malli disain, mistõttu on lihtne lapsed harjutada kirjutamist.Iga insult ja kuju, nad parandada oma käekiri oskusi selles lõbus ja kaasahaaraval viisil.

5.Kõrge Kvaliteediga ja Puhas: Meie Maagiline Tint Copybooks Lapsed kiidelda, paks paber, mis keeldub segased või kahjustatud, pakkudes oma laste põlised lehekülge lõputu loovuse.

Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *