Paber Juust Keraamiline Juhul Salvrätiku Hoidja Laua Kudede Kasti Elutuba Loominguline Kudede Omanik Multifunktsionaalne Raamatu Puhul

€39.32 €19.66

Sku: w12417

Bullet Punkte:

1.Armas Juust Disain: Kujuline maitsev juust, see Kude Box lisab särtsu ja whimsy koju.See on lihtne, et köita inimeste tähelepanu oma ereda värvi ja peen töö.

2.Keraamiline Materjal: Valmistatud keraamika -, Näo Kudede Kastid on vastupidav ja usaldusväärne.See on sujuv ja tekstureeritud tunned, et lisab elegantsi oma kodu.Kaasas ka non-slip padjad, et vältida libisemist mis tahes pinnale.

3.Mitmeid Rakendusi: Kas teil on vaja kudede teie pere tuba, köök, käsitöö ruumi, elutuba, magamistuba, ja vannituba, selle paberiga Box on ideaalne valik.See on kompaktne disain, mis sobib iga ruumi ja stiilne välimus, mis täiendab mis tahes decor.

4.Lihtne Puhastada: Erinevalt teistest sidekoe kastid, mida on raske puhastada ja see võib saada peitsitud poolt tolmu või niiskust, see Armas Kudede Kast on lihtne puhastada.Saate lihtsalt loputa see veega või õrnalt pühkige tolmu niiske lapiga.See näeb välja nii hea, kui uus ei ole aega.

5.Loominguline Kingitus: Üllatus oma pere, sõbrad või keegi teine, kellel see Kude Ladustamise Kasti, mida saab kohandada fotod ja sõnumid Jõulud, sünnipäevad ja muud tähtpäevad.

Kirjeldus:

Need salvrätikud kastid on tekstuuriga tunnen, et on õrn nahale.Neid on lihtne puhastada ja seda saab kasutada erinevatel eesmärkidel.Erksad värvid ja armas kujunduse muuta neid lihtne köita inimeste tähelepanu.Nad on ka suurepärane kingitus oma sõpradele ja perele.Kohaldamisala: kodu, auto, jne.

Spetsifikatsioon: 1. Toote Nimetus: Koe-Box

2. Materjal: Keraamika

3. Kohaldatav juhtudel: elutuba, vannituba

3. Suurus: umbes 19*13.5*9cm/7.48*5.31*3.54 Toote Nimekiri:

1*Koe Box

Päritolu Mandri-Hiina
Kohaldatava Koe Eemaldatava Koe
Mudeli Number koe-box
Stiil Klassikaline Stiil
Tüüp Koe Juhul

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *