Auto Camping Net Tagaluugi Auto Tagaluugi Net Taga Esiklaas Päikesevarju Ekraani Magnetic Mount Anti-Sõidavad Net Pagasiruumi Privaatsus

€37.11 €25.97

Sku: w12292

Kirjeldus:

Suurendada oma auto camping kogemus meie hingav materjal net tagaluuk.Täiesti mõeldud van, see on lihtne kasutada ja sobib ideaalselt kalapüük.Net on paigutatud keset lisada ekstra ruumi, ilma et toodaks ohvriks õhuvoolu.Muuta oma sõiduki arvesse mugav magamiseks ruumi meie uue auto camping net tagaluuk.

Kirjeldus:

Toote nimetus: auto tagaluugi võrgusilma ekraan

Toode värv: must

Toote materjal: Nailon, kõrge tihedusega võrgusilma riidest lapiga

Kohaldatava sõidukid: MAASTUR, mpv, kaubik

Toote kaal:

S 620g

M 642g

L 658g

XL 668g

Toote Mõõdud:

S 144*150cm (kohaldatakse toetuse varraste vahekaugus 100-115cm)

M 156*150cm (sobib toetuse rod kaugus 116-120cm)

L 162*150cm (sobib toetust varraste vahekaugus 121-125cm)

XL 174*150cm (sobib toetust varraste vahekaugus 126-135cm)

Toodete Nimekiri:

auto tagaluugi võrgusilma ekraan x 1

Märkused:

1. Tänu eri jälgida ja valgusefektid, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis näitas pilte.

2. Palun vabandust, väike mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Vaata rohkem toote detailid

1.Tõmblukk Disain: See auto tagaluugi võrgusilma ekraan pakub kahe-osaline uks silma disain kahesuunaline tõmblukk, mis võimaldab avada ja sulgeda, lihtsalt ja turvaliselt.

2.Ventilatsiooni-ja Maitsetugevdaja: See auto tagaluugi silmadega ekraani boasts vett hülgav materjal, mis on valmistatud suure tihedusega nylon net.See tagab, vastupidav ja veniv kogemus, tagades samas hea UV-kaitse.Võre jutustama tegelikult suureneb ventilatsiooni ja hoiab oma auto tagaluugi hubane.

3.Täiustatud Väljas Kogemus: selle auto tagaluugi võrgusilma ekraan, saate nautida privaatsust ning kaitset päikese ajal magada või väljas tegevusi nagu kalapüük või telkimine.Plus, see võib kasutada ka mitmeotstarbeline punkt nagu päikesevarju.

4.Lollikindel Kasutamine: auto tagaluugi võrgusilma ekraan on loodud tugev magnet plokid ja suur magnet magnetid, tagades maksimaalse hingav kaitse.Selle kasutaja-sõbralik ja reguleeritav konstruktsioon võimaldab lihtsat paigaldust ja ladustamine, pakkudes ka kiusame vaba kasutus.

5.Van Ühilduvus: sobitada erinevaid tagumise ukse mõõdud, see auto tagaluugi võrgusilma ekraan on ideaalne van omanikele ja juhtidele Maasturid, MPVs, ja mitu autot.Selle universaalse suurusega muudab kooskõlas kõige van turul kättesaadavad.

Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *