Diisel Vee Eraldaja Mere Diisel Vee Eraldaja Kuumakindel Diisel Inline Toru Filter Diisel Generaator Mootori

€17.26 €8.63

Sku: w12194
Kategooria: Elektriseadmed

Kirjeldus:

See spetsiaalne õli-vee eraldaja parkimine soojendamiseks kasutatakse filter diislikütuse, bensiini, eraldi bensiini ja vee, eelsoojendama bensiini, et vältida vaha-sadestamise, ja filter lisandeid.Diisel -, Bensiini Filter vähendab pihusti rike, pikendab eluiga parkimine soojendus mootor, ja salvestab hooldus-aeg ja kulud, mis eraldab niiskust diisel õli.

Kirjeldus:

Nimi:Diisel Filter Vee Eraldaja

Materjal: ABS

Värv: must+valge

Suurus: Umbes 11.2*7.4 cm 4.4*2.91 aastal

Kohaldatava masinad: sobib auto, veoauto soojendid, auto bensiini soojendid, jne.

Pakkeleht:

1*Diislikütuse Filter Vee Eraldaja

Märkus:

1.Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

2.Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Vaata rohkem toote detailid

1.【Eelsoojendus Disain】spetsiaalne õli-vee eraldaja ei ole mitte ainult kasutada filter diislikütuse eraldi bensiini, õli ja veega, kuid ka eelsoojendama bensiini-õli, et vältida vaha ladestumist ja filter lisandeid.

2.【Kaitse ja Vähendada Rikete】Poolt, mis eraldab niiskust diisel bensiin, Diisel Bensiin Filter vähendab pihusti ebaõnnestumisi.See laieneb ka elu parkimine soojendus mootor, säästes aega ja raha remonti.

3.【Laialdaselt Kasutab】Diisel Vee Eraldaja Mere saab kasutada traktorite, autode, veoautode, mootorrataste, RVs ja mis tahes bensiini jõul mootori.

4.【Vastupidav Materjal,】 vastupidav Diislikütuse Filter on valmistatud kõrge kvaliteediga ABS ja metall, mis on vastupidav kõrgele temperatuurile, mitte lihtsalt deformeerunud, ja on pikk kasutusiga.

5.【Visuaalse Järelevalve】läbipaistev korpus on mugav visuaalse järelevalve bensiini voolu, kui teil on vaja asendada filter , bensiini vool aeglustub.

Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *