Kitarr String Tuuner Klassikalise Kitarri Häälestamine Võtmed Pesulõksud Kitarr String Tuuning Masin Metallist Kitarr Tarvikud 39 Tolline Classic

€18.47 €12.93

Sku: w12157
Kategooria: Muusikariistad

Parandada oma tuning stabiilsust meie Kitarr String Tuuner!Disainitud õige nurga stringid, kuna need läbivad mutter, see vastupidav tööriist aastat muretu kasutada.See muudab suur kingitus kitarriste, kes soovivad täiustada oma heli.

Kirjeldus:

Toote materjal: metall

Soojendatav käitlemine: galvaanilise

Kogukaal ühe toote: 17g

Toote suurus: umbes 51x22x11mm/2.01 x 0.87 x 0.43 tolli

Kohaldamisala: 39-tolline klassikalise kitarri

Pakkeleht:

Klassikalise Kitarri String Tuuner*1tk

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Täiustatud Otsing Täpsus: meie Klassikalise Kitarri String Tuuner, kogemused, kiire ja täpne otsing 39-tolline classic kitarrid featuring 3+3 pöördpea konfiguratsioon.Hüvasti masendav tuning küsimusi ja tere pingutusteta mängides.

2.Paranenud Tuning Täpsus: Murrangulisi oma kitarri mängides meie Klassikalise Kitarri String Tuuner, vaevata parandatakse string nurgad, kui need läbivad pähkel.Lihtne ustavust oma kitarri on pöördpea, nautida stabiilne ja täpne häälestus.

3.Suurepärane Materjal: Meisterdatud vastupidav metallist, see klassikalise kitarri string tuuner tõotab pikaajalist tulemuslikkust, tagades oma kitarri tulemuseks on laitmatu heli aastaid.

4.Delikaatne Töö: Kogemus laitmatu tuning meie Klassikalise Kitarri String Tuuner, meisterdatud peen töö ja anodeeritud disain.Selle tõhusa ja täpse täitmise tagab aastat muretu kasutada, täiendades samas oma kitarr esteetika.

5.Täiuslik Kingitus: See klassikaline kitarr string tuuner mitte ainult muudab suurepärane kingitus kitarr entusiastid, vaid annab ka täpset tuning jaoks hea muusikaline kogemus.Ideaalne sünnipäevad, festivalid, peod, ja rohkem.

Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *