Keskaja Crusader ' s Inn Linna Retro House Building Block Linna Street View Arhitektuur Tellised, Mänguasjad, Laste Sünnipäev Kingitused

€173.99 €121.79

Sku: w11952

Tere Hr Sipelgas on Pood

1. Firmast: See plokid on paber juhised, manuaal, palun ärge muretsege.See aitab teil koguda see.Et hoida kvaliteeti kontrolli me isiklikult kontrollida iga objekti enne kauba saatmist.Kõik tooted on 100% uus ja kontrollitud.

2. Umbes tarneaeg: Me saadame paki 24 tunni jooksul tööpäevadel (esmaspäevast laupäevani), ja 48 tunni jooksul on puhkepäevad (puhkus).

3. Toote kohta Ei ole: Originaal Karp, Pakkimine Mull Kott või Tühi pappkarp.See on lisanud paberi käsitsi.Need plokid on valmistatud ABS materjalist .Selle turvalisuse hõlmab Euroopa ja Ameerika mänguasjade ohutuse standardile ja GB standard.

4. Umbes pärast-müüki: Kui teil on küsimusi pärast toote, me korraldame spetsiaalse tehnilise personali, et seda lahendada sinu jaoks ja annab asendamine puuduvad osad, kaasa arvatud kõik müügijärgne teenindus

Loodame siiralt, et saavad sõbrad kõik müüjad, koostööd pikka aega,ühiselt luua hea shopping keskkonna.Lõpetuseks tänan veel kord teie toetust ja usaldust.

Märkus: pakett ei ole originaal kast ja saadetakse uus turvaline pakendamine.Palun võtke minuga ühendust, kui soovite, et originaal kasti.Aitäh!

KKK

1.Kohaletoimetamine ja tagastamine

- *Tarnime tooteid kõikidesse riikidesse kaudu www.asterek.ee Standard

Laevandus.kui teil ei saada oma kaupa, siis on õigus raha tagasi saada.

2.Müügijärgne teenindus

-15 päeva tagasi ja tagastab teenuse puhul ei ole põhjust, kui sa ei ole rahul toote, saate kehtivad meile tagastada pakend kohaliku välismaal ladu tasuta ja saada vastavat toetust.

-75 päeva ostja kaitset raha-tagasi garantii.

3.Tagasiside

-kui soovite oma toodet, palun jätke 5-tärni läbi vaatama ja esitama fotod.Meil oleks

hindan seda, kui te võiks ka jagada oma positiivset läbi sõprade kaudu sotsiaalse meedia.kui teil ei ole täidetud mis tahes viisil, palun ärge kartke võtke meiega ühendust enne lahkumist negatiivset tagasisidet; me teie probleemi lahendada.

Tüüp Plokid
Mudeli Number 033011
Ean - Jah
Kaugjuhtimispult Jah
Ploki Suurus Väike ehitusplokk(Ühilduvad Lego)
Materjal Plast
Soovitan Vanus 18+, 14+y
Sugu Unisex
Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *