Custom ehted store ekraan kapp kuld kauplus ekraanil

€1 337.08

Sku: w11704

Toodete Kirjeldus 1.Lihtne kokku panna ja lahti 2. Värvid ja mõõtmed kohandatud on toimiv 3. vastupidav struktuur ,vastupidav jõudlust , elegantne välimus 4.Karastatud klaasist ,mis on ohutu äriline kasutamine.

5.Seal saab kohapeal või hele led riba kerge üles oma toote-ja muuta need atraktiivsemaks. 6. Me anname teile põhjalikud installeerimisjuhised teile.

Materjal Karastatud klaas, alumiinium/roostevaba teras ,MDF Logo Custom logo OEM/ ODM vastuvõtt Värv: Must,Valge, Kuldne jne Suurus Kohandatud suurus Multi-kihid Multi-kihid Kohandatud

Me võiks kohandatud teha vastavalt oma nõuet suures koguses Üleandmise Tingimused Pärast tehase Kliendi Fotod, Kuidas meiega koostööd Toote pakendamise Ettevõtte Profiili

Guangzhou Cangfan Technology Co., Ltd.

custom disain & tootmine jaemüük interjööri ja kokku-poe lahendusi, meil on toetatud teenused ja riiulid ja nagid eri tööstusharudes,alates kosmeetika, apteek, riided,ehteid, mänguasi, muuseumid, kuna see loomist.Meil on eksporditud rohkem kui riikides, nagu USA, Kanada, Filipiinide, Austraalia,Singapur, Uus-Meremaa ,Angola, Lõuna-Aafrika ja SA ja nii edasi.Mida me võiks pakkuda 1)Ühe-store

2)Kohandada teenus toetatud

3)Kiirem tootmise pärast, et 4)Tõhus suhtlemine KKK 1.Q: kas te toota vastavalt kliendi disain? : Muidugi, meil on väga rikkalik kogemus kohandamine riiulid.

2.K: kui pikk on tarneaeg ? : See sõltub teie projekti, nagu suurus oma kauplus, kogus, stiili ja töö jne.Üldiselt tarneaeg on sees 15-25 päeva pärast kõik materjalid kinnitatud.

3.K: on teil pakkuda paigaldamise teenust? : Pakume põhjalikud installeerimisjuhised ja professionaalne paigaldusjuhend, nagu näiteks paigaldamine brošüür, paigaldus videod.Ka kohapeal paigaldada saab kättesaadavaks taotluse korral palun päring meiega rohkem üksikasju.

4.Q: Mis on PAK(Miinimum Kogus)? : Kõik meie tooted on kohandatud, 1 set/tk on OK.

5.K: Kuidas tagada toodete kvaliteeti? : Meil on toodete kvaliteedi kohta, kõik toodet on korrigeeritud ja kontrollib PMC osakond, iga osa on rangelt kontrollitud.Lisaks, meie osakonnas on organiseeritud meeskond 15 liiget,professionaalselt, pühendades toote kvaliteedi kontroll nii, et täielikult tagada hea kvaliteediga tooteid.Iga me kontrollida, saadab tootmise teile .Meil on hea meel ka teil seda kontrollida.

6.Q.milline on teie kvaliteedi? : Meie tooted on tugev ja vastupidav, tugev kandevõime, korrosioonikindlus ja vastupidavus.

7.Q.Kas te kõik oma kauba enne sünnitust? : Jah, me oleme % enne kauba üleandmist.

8.Q.Kuidas teha oma äri, pikaajalise ja hea suhe? : 1. Kvaliteedi, teenuse, austus ja jagada. 2. Kiire,professionaalse suhtluse teeb ettevõtte tõrgeteta. 3. Tõeline partner, lahendada probleeme välja ja võita turgu koos.Meil on backup teile.

9.Q: Mis on pakkimis viis? : Üldiselt on murskaava pakett, mull filme püsttalad ja talad, karpi teiste osade jaoks.

Või kohandatud pakett ohutu pikamaa transportimine.

10.Q: Kas olete nõus OEM/ODM? : Jah.Meil on OEM/ODM tarnija paljud ettevõtted.

11.Q: Mis on su maksetingimused? : Kui koguväärtus on väiksem kui USD3000.00, % ette.Kui kogumaksumus on rohkem kui USD3000.00, 30% T/T eelnevalt lõppmakse enne saatmist.Samuti saab eelnõu tellimusi Alibaba Kaubandus Tagamise ning saad teha maksmise Alibaba Makse Lingil.

12.Kas sa disaini pood/kauplus mind ?Jah, meil on kogenud disainerite meeskond pliisisaldusega meie direktor, kes töötavad kauplus ekraanil disain rohkem kui 20 aastat.

13.Q: ei Tea, kas te nõustute, väike tellimused? : Ärge muretsege.Tunne end vabalt võtke meiega ühendust .selleks, et saada rohkem tellimusi ja anda meie klientidele rohkem convener ,võtame väikese tellimuse.

14.Q: Kuidas ma saan tellimuse? : Esimene märk PI,maksate deposiidi,siis me korraldame tootmise.Pärast lõpetanud tootmise vaja maksad tasakaalu.Lõpuks me laeva Kaupu.

15.K: Millal ma saan tsitaat? : Tavaliselt me tsiteerida teile 24 tunni jooksul pärast me saada oma päring.Kui teil on väga kiiresti saada hinnapakkumine.Palun helistage meile või meile oma mail, et saaksime arvesse teie päring on prioriteet.

16.Q.Kui klient ei saa tulla kontrollimiseks toodete, kuidas seda teha? : Meil on video jälgida kogu tootmisprotsessi, me saame näidata, et kliente.Enne shipping.saadame kliendile palju fotosid kontrollimiseks andmed.

17. Kas ma saan osta muid stiile, mis ei ole oma veebilehel? :Muidugi, me ei saa seda teha vastavalt oma disain joonised või kohandada seda vastavalt oma vajadustele, et pakkuda parimat teenust teile.

Toote Nimetus Ringi ja Klaas Ekraani Presentatsioon Ehete Pood
Materjal Metallist, Karastatud sulamist glassMDFAluminum
Sertifikaat CE
Mudeli Number CGJIOI3FDG55251, CF0006
OEMODM Accpet
Brändi Nimi MANLANG, CF
Taotlus Ehted Kauplus, kaubanduskeskus
Logo Custom Logo
Tüüp Dokumendi Plaate
PAK 20SETS
Stiil morden
Päritolu Guangdong Hiina
Pakkimine Standard Puidust

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *