Similler 16 Klippe Juuste Pikendamine Keha Laine 22 Tolline Naiste Sünteetilistest Hairpiece Must Pruun Hall Ombre Värv

€5.98 €4.19

Sku: w11664

modname=ckeditor

1.Me võtame Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2.Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

3.Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

Erinevused värv võib olla põhjustatud mõned muud põhjused, näiteks värvi kaaluda, ekraan,valgustus,taust jne.Aga kui te arvate, et punkt saanud on wrongcolor palun võtke meiega ühendust, et näha, kui tagasi või raha tagastamist on võimalik.

1.Me väljaveetud poolt Hiina post air mail,Mõned riigi poolt Singapore post.Tarneaeg sõltub destinathion ja muud tegurid,võib See võtab 50 tööpäeva jooksul.Kui te ei saa oma kaupu pärast 50 tööpäeva,Pls võtke meiega ühendust ja me aru saada, rahuldav soluthion.Pls ärge jätke meid vähem kui 4 tärni negatiivset tagasisidet enne communicathion meie vahel.

2.Venemaa: 10-30 tööpäeva jooksul;Brasiilia: 20-50 tööpäeva jooksul(välja arvatud viivitusi poolt kuum hooaeg, halb ilm & uncontrol põhjustel) 3.Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress. 4.Kui soovite, et kontrollida oma punkt staatuse,pls võtke meiega ühendust.

Kui te ei ole rahul meie tooteid, sest kvaliteet põhjus, pakume 100% raha tagasi tagasimakse nii kaua, kui te järgite allpool toodud samme:

1.Võtke meiega ühendust e-posti ja määratleda probleeme ja toote tingimustele enne, kui kinnitate saamist esemed.Me hindame, et saate andke meile teada probleemi üksikasjalik kaasas pire.

2.Tagasi toodete 7 tööpäeva jooksul.Objekt peab olema algne tingimustel, nagu te need kätte saanud.

3.Meil on teile pakkuda vahetust,toetuse või muu asjakohase kokkuleppe alusel nagu leppisime kokku, pärast seda, kui me vastu võtta tagastatud kaupa.

4.Teeme oma parima, et teenida meie igale kliendile parim saame.Kaup, mis on kahjustatud või puuduvad osad ei kuulu tagastamisele.Ostjad vastutavad tagasi laevandus nõuetekohase pakendita.

Teie tagasiside on meile väga oluline.Kui te olete rahul oma toodet, palun andke positiivset tagasisidet.Palun ärge jätke ühtegi neutraalset või negatiivset tagasisidet, ütlemata meile põhjust.Me tahame, et meie kliendid oleksid rahul ja me püüame oma parima, et teenindada meie kliente ja teha oma shopping kogemusi nauditavamaks.

Tekstuur Keha Laine
Lai kohta Koelõngaga 8 tolli 4 klambrid
Värvi tüüp Ombre
Kirjed Pakendi kohta 7tk/Set
Kaal Ühe Pakkeüksuse Kohta 130g/Set
Materjal Hinne Kõrge Temperatuur Fiber
Päritolu Mandri-Hiina
Saab Permed Jah
Brändi Nimi Similler

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *