Uuendada 27W Kiire Laadija LED Intelligentne Docking Station USB-Shunt keskus Tesla Model 3 Y 4 Sadamate Powered Splitter Pikendamine

€17.69 €17.51

Sku: w113771
Kategooria: Tagaklaasi

Uuendada 27W Kiire Laadija LED Intelligentne Docking Station USB-Shunt keskus Tesla Model 3 Y 4 Sadamate Powered Splitter Pikendamine

Umbes see punkt

【Täiuslik Disain Tesla】, mis on Spetsiaalselt loodud keskne kontroll liides Tesla model 3 2021 2022 2023 mudel Y. Tesla USB-hub koos värvi, mis sobib ideaalselt teie Tesla center console.Ja see ka ei mõjuta auto hoiustamine karbi ja kaane funktsioon, võttes arvesse esteetika ja praktilisus.

【Multi-funktsioon USB Hub】Rocketek auto kiire laadija Tesla model 3 ja mudel Y. See võib töötada neli seadet samal ajal: 1*USB-A, 1*Tüüp-C ja kaks 2.6 FT pakiruumi laadimiseks kaablid, lightning-ja C-Tüüpi pistik.Ühildub iPhone ' i ja iPads, ipodid, samsung, nutitelefonid, mängukonsoolid, tahvelarvutid, digitaalkaamerad, jne.

【Super Kiire Laadimine Kaablid】Kiire auto laadija saab pakkuda parimat kaudu laadimise tõhusus oma seadmete jaoks kuni neli korda kiiremini kui traditsiooniliste toodetega.Välk PD max 27W, Tüüp C-max 18W, USB A: 5V/2.4 A, Tüüp C: 5V/3A.Toe laadimine neli seadet samaaegselt.

【2 Pakiruumi Laadimise Kaabel】Tesla USB hub jaoks Tesla model 3/Y on 2 pakiruumi laadimise kaabel iPhone ja c-tüüpi.Et kohaneda oma soovitud pikkus 0-2.6 ft / 0-80cm.Selle kordumatu disain tagab paindlikkuse ning aitab kaasa korralik konsool piirkonnas.Täiuslik Tesla model 3 tarvikud ja Tesla model Y tarvikud.

【Premium ja Vastupidav Disain】Tesla Mudel 3 Mudel Y kesk-control USB-Hub on valmistatud vastupidavast ABS materjalist, mille ðokk imendumist ja hoiatustuled, lihtne puhastada.Kaablid on mõeldud pikaealisus, talu üle 5000 venib.Tagab nõudmisi igapäevaseks kasutamiseks.

Docking Station 4 Sadamate Powered Splitter Laiendamine Plug and Play USB Extender Hub 80cm Laiendatav Data Kaabel Tesla Model 3/Y

Funktsioon:

1. Mitu Laadimine Ports: neli sadamate ja 80cm sissetõmmatav kaabel, laiendamine dock võimaldab teil laadida mitut seadet korraga oma auto, mistõttu on ideaalne nii ees ja taga istumisnurk.

2. Täiuslik Integratsioon: Dock station on loodud kasutades originaal auto andmed, mis tagab täiusliku integratsiooni keskne taga kast Tesla sõiduki samas ei mõjuta kasutamise, ladustamise kasti.See on suurepärane lahendus piirangutega, originaalne disain.

3. Plug-and-Play: USB splitter ei ole täiendavaid draivereid või keeruline installi on vaja.LED ambient light, automaatne valgustus, kui sõiduk hakkab, ja stiilne disain teevad seda nii mugav ja lahe.

4. Multi-Vastavus: HUB docking station saab ühendada mitu seadet, sealhulgas mängude kontrollerid, ja toetab kiire laadimine nii Android ja Apple ' i seadmete, mistõttu on ühilduv erinevate elektrooniliste seadmete.

5. Intelligentne Kaitse: polümeer aku core ja intelligent protection system USB hub adapter tagada, et laadimise protsess on turvaline ja mugav.

Kirjeldus:

Päritolu: Mandri-Hiina

Nimetus: Expansion Dokk

Värv: Nagu näha

Materjal: ABS

Suurus: 196 * 85 * 31mm/7.7 * 3.3 * 1.2 aastal

PD väljund: maksimaalne 27W

Tüüp-C 1-kanaliga väljund: QC3.0 (kuni 18W)

Tüüp C-1 väljund: 3A

USB väljund: 2.4 A

Kaabli pikkus: 80cm (laiendatav)

Ekraani taustvalgus: LED

Kohaldatava mudel: Tesla Model 3/Y

Märkus:

Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh!

Palun lubage 1-2cm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Oluline Märkus:

Sama osa number:

See võib mahtuda muu aastat ja mudelid.See võib olla omavahel vahetatavad teiste osade numbrid.

Peate kontrollida oma osa number ja mis tahes vahendustasu enne ostu.(Palun veenduge, et see OEM number vastab osale olete asendades)

Palun kontrollige OEM (Osa Number), pildid on illustratiivsed.Palun pange tähele, et me laev juhuslikult, ja kui sa kauba kätte, leiad, et OEM(Osa Number) toode on erinevad, kuid ärge muretsege, kui toode on universaalne, sest seal on palju erinevaid OEM(Osa Number), kuid need kõik on universaalsed.

Juhime tähelepanu, enne ostmist:

1.Selleks, et sa rahul, palun kinnitage, et toode sobib sinu auto enne, kui te tellida.Toote mudel ja pilt on 100% identne meie toote pilt.Kui te ei ole kindel, palun rääkige meile toote mudeli või saatke meile mõned fotod.

2.Vastavalt www.asterek.ee reeglid, et kui klient ostab vale toote, saab klient valida, kas toode tagastada ja tagasi laevanduse kulud kannab klient.Kui teil on vaja seda uuesti, saab tellida uuesti.Pange Tähele!Aitäh!

3.Kõik tooted on kontrollitud ja hoolikalt testitud meie tehniline osakond enne saatmist.Seega, enne allkirja pakend, veenduge, et see ei ole kahjustatud.

Kui toode on vigastatud, palun pildistada või videot kahjustatud outer pakkimine, pakendi andmeid ja toote.Seejärel võtke meiega ühendust ja me aitame teil lahendada probleemi.Täname, saate aru!

4.Kui on mingeid probleeme logistika või toode, palun otseselt ei jäta negatiivset tagasisidet, lihtsalt võtke meiega ühendust, Me lahendame selle teile.See on meie vastutus.Aitäh!

Märkus: tegelik värv punkt võib veidi erineda pilte näidanud veebilehel põhjustatud paljudest teguritest, nagu heledus monitori ja valguse heledust.

Rahvusvaheline ostjaid – palun pane tähele:

Import maksud ja tasud, mis ei ole hõlmatud toote hind või postikulud.Need tasud on ostja vastutusel.Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne pakkumise või ostu.

Toote Kaal 0.3kg
Toote Suurus 19.6*8.5*31
Läbi Võimu 27W
Päritolu Mandri-Hiina
Materjali Tüüp ABS
Pinge 5V
Toote Tüüp Kaablid, Adapterid & Pesad
Mudeli Nimetus PT-TSL-2

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *