Lemmikloomad, Koer, Vann, Harja Skraberi Pehme Ergonoomiline Paw Palm Kuju Koera Šampoon Hooldustooted Pintsel Vanni Šampoon Dispenser Koerad Kassid

€3.25 €2.27

Sku: w11222

Funktsioon

1、MULTIFUNKTSIONAALNE: Pehme hari hammaste, massaaž puhastus, pehme ja kõva koostisega, on võimalik kasutada leili -, pesu-ja kammimine, sügav puhastus-mustuse.

2、HAIR REMOVAL: Pehme hari hammaste saab kiiresti ja efektiivselt eemaldada oma lemmiklooma karvad, kui vannis või masseerides, ei kriimusta teie lemmiklooma nahale, hoida oma lemmiklooma puhas ja korralik.

3、KEHA PESTA DISPENSER: Suruge kork disain, lihtne vajutage täida keha pesta sees, vann, harja, harja juuksed vannis, säästa aega ja vaeva.

4、ERGONOOMILINE DISAIN: Nonslip küünis kujuline palm disain, eriline nonslip käepideme disain tagab mugava haarde kui suplemine oma koera, mis võib olla hea lahendus grip probleem põhjustatud liiga libe, vann, vedel-kui vannis.

5、ANTI SLIP: Koer vann harja skraberi hoiab kindlalt ja ei ole lihtne tõsta, ei ole lihtne tõsta maha kasutamise ajal, mugav kasutada.

Kirje Tüüp: Koer Vann Pintsel

Materjal: TPR, PP

Kasutamine: Pet, Massaaž Vann Pintsel

Suurus: Umbes. 10.5x7.5x4cm / 4.1x3.0x1.6in

Pakett Nimekirja

1 x Koera Vanni Pintsel

Märkus

Kõik andmed on mõõdetud käsitsi, ja seal on teatud vead mõõtmise tulemused.

Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Plast
Mudeli Number Koer Vann Harja Skraberi
Tüüp Koerad

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *