Tähestik Silikoon Hallituse DIY Vaik Ehted Kirja Hallituse Tähestik Hallituse Küünal Seep Epoksüvaik Käsitöö DIY Kunst Käsitöö Ehted

€8.92 €4.45

Sku: w11204

Omadused:

1. Tehtud toidu-silikooniga, vastupidav ja korduvkasutatav.

2. Lisa mõned glitter, vedel vaik värvi või kuivatatud lilled, muutub hämmastav vaik käsitöö.

3. Sobib DIY vaik ehted, ripatsid jne.See on suurepärane kingitus perele, sõpradele ja DIY lovers.

Kirjeldus:

Materjal: silikoon

Pakkeleht:

Kirja Hallituse*1

Märkus:

Kuna valgustuse mõju ja filmimine nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Vaata rohkem toote detailid

1.High-End Materjal: Valmistatud toit-silikooniga, Tähe Silikoon Hallitus on korduvkasutatavad ja vastupidav, paindlik ja lihtne puhastada, ei ole lihtne pisar, ei ole lihtne moonutada.

2.Naudi DIY Loominguline Aeg: Te saate kasutada oma kujutlusvõimet, et lisada kuivatatud lilli, pigmendid, mica pulber, helendav pulber, sära, jne., või mis tahes muu kaunistamiseks Tähestik Silikoon Hallituse teha mõtestatud ornament.

3.Lai Rakendus: Silikoon Kirja Hallitus on laialdaselt applicabe, saab rakendada, et teha vaha, käsitöö seep, vaik, kunst, kaunistused, aroomiteraapia, kodu skulptuur kaunistamiseks, kook teenetemärgi, kommid, šokolaad, jne.

4.Suurepärane Kingitus: Silikoon Tähestik Hallitus on suurepärane kingitus sõpradele, kes armastavad teha käsitsi valmistatud küünla/soap/vaik kunst Jõulud, sünnipäevad, peod ja muud pühad.

5.Soe Decor: Kasutage Silikooni Hallituse Tähestiku kaunistada oma tuba ja söögilaud aidata luua soe õhkkond ja anda endale eriline puhkus.Ta lisab, soe valgus-ja maitsekas elegants igale kodule või sündmuse kujundusest.

Materjal Silikoon õliga
Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *