Highlighters Armas Esteetiline Pliiatsid Assortii Värvid Piibel Highlighters Esteetiline Pliiatsid, Millel Pehme Ots

€8.61 €6.46

[Light color luminofoorlamp pliiats] Meie esteetiline luminofoorlamp pliiats kit kasutab pehme ja pehme värvi disain, et kaitsta silmi, mis võib kaitsta silmi hästi.Nad ei häiriks teid ja võimaldavad teil paremini kirjutada põhipunktid.Nad on väga pehme, andes retro tunne.Kõige tumedam värv ikka teeb esiletõstetud teksti nähtavad.

[Kiire kuivamise pasta pliiats] tint nende esteetiline pliiatsid on vee baasil ja kuivab kiiresti, nii et sa ei pea ootama pikka aega, ja te ei pea muretsema, et tint on määrdunud käed ja riided.Tint ilma värvi veritsus on ideaalne valik, õppides Piiblit.

[Sile kirjalikult] Need suured pastell päevavalgus pliiatsid on valmistatud pehmest peitlid vihjeid, mis on paindlik.Kui soovite, võite saada hea kalle insult.Tee oma kirjutamise mugav, kulumiskindel ja lükake vabalt paberile lõhkumata paber.

[Ideaalne kingitus markeri] Meie armas markeri on ohutu kasutada, väga õrn ja multi-funktsionaalne, sobib päevik -, planeerimis -, töö -, õppimis -, märkmed, märkmik, Piibli uuringud jne.Ruumi kokkuhoiu, kompaktne ja lihtne kaasas kanda.Võite kasutada seda koolis, kodus või reisil.Hea kingitus perele ja sõpradele.

Materjal: Plastik

värv: Multi-color

Pakendi Sisu:

12 x esteetiline pliiatsid

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *