Süsta Raudtee-Track Adapter 6tk Navigatsiooni Bracket Raudtee-Track Adapter Mount Eest Süsta Stabiilne Ja Vastupidav Süsta Raudtee-Track Adapter

€18.93 €7.38

Sku: w10558
Kategooria: Veesport

Muuta oma väikese paadi võetud ülim süsta kalalaeva meie tugev ja paks Süsta Raudtee-Track Adapter.See on lihtne-to-install adapter on mõeldud sobima sujuvalt peale oma süsta jälgida, mis annab teile turvalise ja mitmekülgne paigaldamise platvorm kõikidele teie lemmik kalapüügi tarvikud.Usaldage meie Track Adapter Süst, et aidata teil püüda kala ning naudin mugavam päeva vee peal.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Süsta Jälgida Mount Adapter

Kaal: umbes 90g

Ava: umbes 12,5 mm/0,5 in

Materjal: Nailon

Suurus: umbes 30mm/1.2

Pakkeleht:

Süsta Jälgida Mount Adapterid * 6

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvid võivad veidi erineda pilte.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Tasakaalustamata Jõudu: Meie Süsta Jälgida Mount Adapter on mõeldud tugev ja paks nailon materjali, et saavutada tugev sitkus, mis talub karmi riigid.Vastupidav ehitada tagab ohutu kasutamise tagamiseks usaldusväärseid tulemuslikkuse, mis ei lase sul alla.

2.Lihtne Paigaldus: meie süsta jälgida mount adapter, paigaldus saab valmis vaid mõne lihtsa sammuga.Algajad võivad kergesti kinnitage adapter nii sulg ja süsta, ilma eelneva kogemuse.Tee enamiku oma vee seiklused meie sujuv lahendus.

3.Lai Kohaldamise Ulatus: Käesoleva süsta jälgida mount adapter on suurepärane aksessuaar oma süsta, kanuu, kummipaat või väike paat.See võimaldab teil külge mitmesuguseid lisaseadmeid oma süsta raudtee ilma aukude puurimiseks.See on kooskõlas kõige süsta lugusid ja lihtne paigaldada ja eemaldada.

4.Kindlalt Fikseeritud: Süsta Raudtee-Track Adapter pakub stabiilne ja turvaline paigaldus kaamerad, mobiiltelefonid, kala vahendus, ja rohkem.Oma tugeva pistikud hoida oma seadmed kukkumist, tagada sujuv ja nauditav kayaking kogemus.

5.Võta Seda Kõikjal: Võtta oma kayaking järgmisele tasemele meie Süsta Jälgida Mount Adapter.See on väike ja kaasaskantav, mistõttu on mugav hoida käes ja ei võta ruumi.Adapter võimaldab kinnitada erinevaid tarvikuid, et oma süsta jälgida, mistõttu on mugav lahendus, et hoida oma käik organiseeritud ja teie vabad käed, samal ajal veetlev, vesi.

Mudeli Number Süsta Jälgida Mount Adapter
Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *